December 2019 – Winterarrangement

Sfeervol genieten van ons winterarrangement

Wat houdt het winterarrangement in?
De verwarming waarover wij in onze Bed & Breakfast beschikken is een houtkachel (met uitzondering van de douche- en toiletruimte, die we wel elektrisch verwarmen). In praktijk betekent dit dat wij bij aankomst zorgen dat de kachel brandt. De rest van het verblijf mag je daar zelf voor zorgen.

De kachel ’s avonds uit laten gaan betekent in het ergste of mooiste geval (het is maar hoe je het bekijkt) dat het ’s ochtends binnen net zo koud is als buiten. Dus inclusief de ouderwetse ijsbloemen op de ruiten. Wil je dus ’s ochtends lekker warm, zonder handschoenen, ontbijten, dan is het aan te raden om een half uurtje eerder op te staan en de kachel aan te maken.

Maar zeg nou zelf: wat is er mooier dan ’s avonds als het buiten sneeuwt of vriest lekker warm, met een glühwijntje bij de kachel te zitten of om de buiten de vuurschaal aan te maken.

 
Sinterklaas

Speciaal voor de jonge gezinnen: we hebben een rechtstreekse telefoonlijn met sinterklaas en zijn pieten (roet, veeg, zwart of gekleurd).  Wij  zorgen er dus voor dat zij op een afgesproken tijdstip voor de deur staan. ’s Avonds bij een brandende kachel, liefst bij volle maan, cadeautjes uitpakken. Wie wil dat nu niet?

Kerst

Maar we hebben meer. Al 25 jaar verkopen wij op ons terrein kerstbomen in alle soorten en maten. Vanaf 6 december (eerst moet sinterklaas weer terug naar Spanje zijn) komen honderden Epenaren hier hun boom kopen. In de avonduren is de tuin sfeervol verlicht en we bieden onze klanten een glaasje glühwein of een beker chocolademelk aan, uiteraard rondom een gezellig vuur.  De sterke verhalen komen dan vanzelf. Een verblijf in onze Bed & Breakfast benadert het ultieme kerstgevoel. Je komt binnen langs een woud van kerstbomen, neemt een glaasje glühwein of chocolademelk en stapt je sfeervolle en verwarmde, in kerstsfeer ingerichte, B&B binnen. Het enige wat we niet kunnen regelen is de sneeuw.

Voor het winterarrangement gelden dezelfde prijzen als voor de reguliere boekingen. Het winterarrangement gaat in op 1 november en eindigt op 5 januari.

Geïnteresseerd in onze B&B in de winter?  De plaatjes spreken voor zich. U kunt hier reserveren.