Bed and Breakfast Kupershof

Bed and Breakfast Kupershof

Overnachten in het groene hart van centrum Epe

November 2020 – Winter in de B&B

Deze winter blijft onze bed and breakfast geopend voor bezoekers. De voorwaarden blijven hetzelfde, maar we bieden onze gasten de mogelijkheid om te boeken inclusief of exclusief ontbijt.

Het is belangrijk om te weten dat we onze B&B alleen verwarmen met behulp van een houtkachel (met uitzondering van douche en toilet, die is voorzien van een kleine elektrische verwarming). Bij aankomst zorgen wij er uiteraard voor dat de kachel brandt, maar ’s ochtends is het de keuze aan onze gasten: wil je lekker warm aan het ontbijt, dan moet je een half uurtje eerder opstaan om de kachel aan te maken. En als beloning: een prachtig ontbijt bij een gezellig vuurtje van de houtkachel.  

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.