Bed and Breakfast Kupershof

Bed and Breakfast Kupershof

Overnachten in het groene hart van centrum Epe

Open vanaf 1 april

Voorjaar in aantocht en dus weer tijd om naar buiten te gaan. Vanaf 1 april is onze B&B geopend. 

Natuurlijk hebben we net als vorig seizoen de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om het corona buiten de deur te houden. En hopelijk gaan de terrassen weer open vanaf 1 april, dus wat is er mooier dan vanaf onze B&B ’s avonds nog even het dorp in te lopen voor een koffie, biertje of wijntje. Het is tenslotte maar 300 meter naar het horecaplein van ons dorp.

O ja, ook leuk om nog even te vermelden dat Libelle ons ook heeft gevonden. We stonden onlangs met een paginagrote foto in het magazine. Wat maakt, volgens Libelle, onze B&B bijzonder: Groen logeren in een duurzame B&B.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *